Pumpkurvan AB - auktoriserad Kärcher serviceverkstad i Malmö

Service av Kärcher i Malmö

Pumpkurvan AB är en auktoriserad verkstad av Kärcher och finns i Malmö. Vi har varit i branschen i över 35 år, med erfarenhet av just service av Kärchers produkter. Oavsett var i världen ni har köpt en Kärcherprodukt kan ni alltid komma till oss direkt för garantianspråk. För detta erfodras ett kvitto på produkten.

 

Behöver du laga din högtryckstvätt från Kärcher?

Om du letar efter professionell service och reparation av dina produkter från Kärcher i Malmö med omnejd så står vår verkstad på Pumpkurvan till er tjänst. Våra priser är konkurrenskraftiga och för oss är kundnöjdheten vår högsta prioritet.  

Läs mer om vår service av Kärcherprodukter

 

 

Service av högtrycktvättar & städmaskiner

Vi på Pumpkurvan har även service och reparation av högtrycksutrustning samt sopmaskiner i vår verkstad. Det går också bra att komma till oss med både professionella produkter och konsumentprodukter. Vi erbjuder ett stort lager med städmaskiner & reservdelar för Kärcher som vi säljer i vår butik och har vi inte det du söker hemma så beställer vi hem det åt dig. Förutom reparation och service på vår verkstad hittar du på även Pumpkurvan högtryckstvättar, städmaskiner, högtrycksslangar, kopplingar, pumpar och tillbehör. Med vår erfarenhet är vi en pålitlig partner till Kärcher och hjälper er att välja, anpassa och installera rätt maskiner och tillbehör för just era behov. Du kan komma i kontakt med oss via telefon eller mail, det som blir lättast för dig som kund.

Läs mer om våra städmaskiner i Malmö

Välkommen att kontakta oss!

Hitta till Pumpkurvan AB i Malmö